Orthocenter Leiden | Voor uw stralende glimlach (2024)

Skip to content

Neem direct contact op met Orthocenter Leiden

071-5126394

Mijn Orthocenter

Bij Orthocenter staat niet alleen je gebit centraal,
jij staat centraal. En dat maakt verschil.

Schrijf je in

Orthocenter / Onze orthodontiepraktijken / Leiden

Onze orthodontiepraktijk
Orthocenter Leiden

Orthocenter Leiden is de orthodontiepraktijk waar jij terecht kunt voor een beugelbehandeling op maat. Met 40 jaar ervaring weten wij als geen ander welke beugelbehandeling het beste bij jou aansluit. Met een mooie lach ben jij op jouw mooist en daar helpt ons team van Orthocenter Leiden graag aan mee. In onze fijne orthodontiepraktijk in Leiden krijg je een persoonlijke en deskundige behandeling. Dit is natuurlijk belangrijk, want iedereen heeft andere wensen voor een beugelbehandeling. Er is zoveel mogelijk! De beugelbehandelingen voeren wij uit in onze moderne praktijk. Dit doen wij met de nieuwste behandelmethodes, hoogwaardige materialen en een team waar wij trots op zijn. Zien wij jou snel?

ISO gecertificeerd: kwaliteit is belangrijk

Bij Orthocenter Leiden hebben wij kwaliteit hoog in het vaandel. We kunnen dan ook met trots zeggen dat onze fijne praktijk ISO 9001:2015 gecertificeerd is. Dit betekent dat wij voldoen aan de strenge kwaliteitseisen die gelden binnen de orthodontie. Om de kwaliteit in onze orthodontiepraktijk zo hoog mogelijk te houden, blijft ons team constant op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen de orthodontie. Op deze manier kunnen wij jou altijd voorzien van een deskundige en persoonlijke behandeling.

Bij onze praktijk kan je terecht voor

  • Invisalign
  • Vaste beugels
  • Onzichtbare beugels
  • Uitneembare beugels
  • Retentiebeugels

    Orthocenter Leiden | Voor uw stralende glimlach (2)

    Mededeling:

    Week 31, 29 juli tot en met 2 augustus, zijn wij gesloten.

    Voor spoedgevallen kunt u naar:

    Orthocenter Voorschoten

    Leidseweg 31

    2252 LA Voorschoten

    Telefoonnummer: 071-5619546

    Een indruk van
    Orthocenter Leiden

    Onze orthodontiepraktijk in Leiden is een moderne en fijne praktijk op een mooie locatie. De praktijk is goed bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer. Onze praktijk voor orthodontie is voorzien van de meest geavanceerde apparatuur. Dit is natuurlijk belangrijk om jou van een goede beugelbehandeling te kunnen voorzien. De praktijk zelf beschikt over een open en ruimtelijke behandelruimte en wachtkamer. Dit zorgt ervoor dat jij je meteen welkom voelt. Daarnaast hebben wij vriendelijk personeel die er alles aan doet om jouw bezoek zo aangenaam mogelijk te maken. Wij willen namelijk dat jij je prettig voelt in onze praktijk in Leiden.

    Het team van Orthocenter Leiden

    Het team van Orthocenter Leiden stellen wij hier graag even aan je voor. Het werkzame team in onze orthodontiepraktijk bestaat uit enthousiaste assistentes en een tandarts voor orthodontie. Samen zorgen zij ervoor dat jij een professionele en deskundige beugelbehandeling krijgt waar je later de vruchten van plukt.

    We stellen graag alvast onze behandelende arts aan je voor. Hieronder lees je meer over haar studie- en werkachtergrond in de orthodontie.

    Orthocenter Leiden | Voor uw stralende glimlach (3)

    Tamara Rebaque Pistoni

    Tandarts voor orthodontie

    MSc Ortodoncia

    BIG-nummer: 39909728102

    Tamara Rebaque Pistoni is tandarts voor orthodontie en de praktijkmanager van Orthocenter Leiden.

    Na haar tandartsopleiding heeft zij haar universitaire opleiding orthodontie gedaan. Zij is daarmee MSc Ortodoncia*, aangezien ze haar orthodontieopleiding in Spanje heeft gevolgd en succesvol heeft afgerond. Sinds 1 september 2022 is Tamara werkzaam bij Orthocenter Leiden. Ze heeft sinds 2015 ook haar certificaat als Invisalign specialist. Dankzij haar geruime werkervaring en als docent aan de faculteit tandheelkunde bij de ACTA in Amsterdam is ze ervaren in het behandelen van allerlei patiënten van alle leeftijden. Samen met het team van ervaren assistentes hoopt ze iedereen een prachtige lach op je gezicht te bezorgen!

    * De Europese Commissie heeft een curriculum vastgesteld om na het behalen van de orthodontieopleiding te voldoen aan de titelvoering “orthodontist”. Spanje kent geen apart register voor orthodontisten, ook al voldoet de universitaire opleiding aan dezelfde Europese eisen. Daarom erkent Nederland de Spaanse titel niet en gebruikt zij de titel MSc Ortodoncia.

    Vragen die je misschien al hebt

    Bij Orthocenter Leiden kun je natuurlijk terecht voor al jouw vragen omtrent beugelbehandelingen. Het nemen van een beugel is namelijk geen alledaagse bezigheid en het is logisch dat je vragen hebt. Wij helpen je daar graag bij! Dat je er mee bezig bent is alleen maar goed. Dit betekent dat je straks een weloverwogen keuze kunt maken. Er is daarnaast veel mogelijk op het gebied van beugels. Ook daar vertellen wij je graag alles over. Welke beugel is nou het meest geschikt bijvoorbeeld? Twijfel je nog of een beugelbehandeling voor jou noodzakelijk is? Of wil je meer weten over orthodontie bij kinderen of volwassenen? Ons team van Orthocenter Leiden helpt je graag. Bekijk eerst onze veel gestelde vragen. Misschien dat je vraag daar al beantwoord wordt. Staat je vraag er niet tussen? Stel ze dan aan iemand van ons team.

    Hoelang duurt het voordat de eerste beugel geplaatst wordt zodra de afspraak voor het eerste consult is geweest?

    Het verschilt per praktijk hoeveel tijd er zit tussen de afspraak voor het eerste consult en het plaatsen van de beugel. Dit is afhankelijk van de agenda van de praktijk. Houd rekening met minimaal 5 weken na het eerste consult. In de vraag ‘Hoe snel volgen de afspraken na het eerste consult elkaar op?’ (2 vragen omhoog) leggen we de stappen en de benodigde tijd per stap uit.

    Heb ik een verwijzing van de tandarts nodig als ik een orthodontiebehandeling bij Orthocenter wil starten?

    Nee, je hebt geen verwijzing nodig. Heb je interesse in een orthodontiebehandeling bij een van onze praktijken? Je kunt je op twee manieren inschrijven:

    1. Online via het inschrijfformulier.
    2. Telefonisch: Kies in het praktijkoverzicht voor de praktijk waar je een eerste afspraak wilt plannen en neem contact op via het telefoonnummer bij Contactgegevens. Kies vervolgens ‘1’.

    Ik heb geen elastieken meer. Wat moet ik nu doen?

    Als je elastieken op zijn, kun je langs de praktijk gaan om een nieuw zakje op te halen. Ben je niet in de buurt van de praktijk, dan kun je telefonisch contact opnemen. De praktijk stuurt de elastiekjes per post naar je toe.

    Ik wil graag mijn afspraak afzeggen/verzetten. Hoe kan ik dat doen?

    Als je niet naar een afspraak kunt komen is het belangrijk dat je deze uiterlijk 24 uur voor de geplande afspraak verzet. Gaat het om een controleafspraak, dan kun je deze zelf via Mijn Orthocenter verzetten.

    Alle andere afspraken kun je telefonisch verzetten of per e-mail afzeggen. Afspraken die op maandag gepland staan moeten voor uiterlijk vrijdag voor 18:00 uur afgezegd of verzet worden. Doe je dit niet 24 uur voor de geplande afspraak, dan moeten wij deze helaas in rekening brengen. Dit doen wij, omdat wij de gereserveerde tijd niet efficiënt meer in kunnen zetten. Wij brengen de volgende kosten in rekening:

    Korte afspraken (max. 15 minuten): 26,75 euro
    Afspraken die langer dan een kwartier duren: 53,50 euro

    Hoe schrijf ik me in voor een eerste afspraak?

    Je kunt je op twee manieren inschrijven voor een eerste afspraak:

    1. Online via het inschrijfformulier.
    2. Telefonisch: Kies in het praktijkoverzicht voor de praktijk waar je een eerste afspraak wilt plannen en neem contact op via het telefoonnummer bij Contactgegevens. Kies vervolgens ‘1’.

    Orthocenter Leiden | Voor uw stralende glimlach (4)

    Heb je een andere vraag?

    Vind hier je antwoord

    Schrijf je in voor een eerste consult

    Dit kan uiteraard ook gewoon als je nog niet zeker weet of een beugel nodig is. De kosten voor deze afspraak bedragen 26,75 euro. Onze medewerkers nemen op werkdagen binnen 24 uur telefonisch contact met je op om een afspraak in te plannen voor een eerste consult. Wij bespreken dan ook wat je kunt verwachten van de eerste afspraak.

    Let op: ben je ooit al eens in één van onze praktijken geweest? Neem dan contact op met de praktijk of vul het contactformulier in.

    Stap 1 - 4

    Aan de slag met een mooie lach

    Wil je een afspraak maken voor een eerste consult voor jezelf of voor je kind bij een van onze praktijken? Dit kan uiteraard ook gewoon als je nog niet zeker weet of een beugel nodig is. De kosten voor deze afspraak bedragen 26,75 euro. Let op: ben je ooit al eens in één van onze praktijken geweest? Neem dan contact op met de praktijk of vul het contactformulier in.

    Stap 2 - 4

    Je persoonsgegevens

    Stap 3 - 4

    Je contactgegevens

    Stap 3a - 4

    Je contactgegevens

    Stap 4 - 4

    Als laatste nog 2 vragen

      Orthocenter Leiden | Voor uw stralende glimlach (5)

      Orthocenter Leiden | Voor uw stralende glimlach (6)

      Orthocenter Leiden | Voor uw stralende glimlach (7)

      Orthocenter Leiden | Voor uw stralende glimlach (8)

      Orthocenter Leiden | Voor uw stralende glimlach (9)

      Orthocenter Leiden | Voor uw stralende glimlach (2024)

      References

      Top Articles
      CarMax's Q1 Waves Red Flags for Carvana Stock | The Motley Fool
      The Des Moines Register from Des Moines, Iowa
      Grand Rental Station Vinton Va
      Miller Motte College Student Portal
      Mileage To Walmart
      How to Perform Subdomain Enumeration: Top 10 Tools
      The Blind Showtimes Near Merchants Walk Cinemas
      Missed Connections Dayton Ohio
      Walmart Front Door Wreaths
      Everything We Know About Wenwen Han and Her Rise To Stardom
      Synovus Banking Hours
      Teacup Parti Yorkies For Sale Near Me
      Schmidt & Schulta Funeral Home Obituaries
      C.J. Stroud und Bryce Young: Zwei völlig unterschiedliche Geschichten
      Scholar Dollar Nmsu
      Inside the Rise and Fall of Toys ‘R’ Us | HISTORY
      ACCESS Arts Live --- Online Performing Arts for All on LinkedIn: Leeds International Piano Competition 2024 | Second Round | 12 September…
      Spaghetti Models | Cyclocane
      Bx11
      Jordan Torres Leaked
      Journal articles: 'Mark P. Herschede Trust' – Grafiati
      Ecem Hotoglu
      Fortnite Fap Hero
      Ktbs Payroll Login
      Horseheads Schooltool
      Roomba I3 Sealing Problem With Clean Base
      Sams Gurnee Gas Price
      Landwatch Ms
      ACMG - American College of Medical Genetics and Genomics on LinkedIn: #medicalgenetics #genomics
      We Tested and Found The Best Weed Killers to Banish Weeds for Good
      One Person Dead In East Charlotte - WCCB Charlotte's CW
      EU emissions allowance prices in the context of the ECB’s climate change action plan
      8 Best Bubble Braid Hairstyles For All Hair Types
      Bdo Obsidian Blackstar
      Probation中文
      Tuw Academic Calendar
      Brian Lizer Life Below Zero Next Generation
      Rolla Mo Craigslist
      Sound Ideas, TAKE, CARTOON - WHISTLE TAKE/Image Gallery
      Ups Store.near Me
      Smokingmeatforum
      Famous Church Sermons
      Beaufort Mugfaces Last 72 Hours
      New York Rangers Hfboards
      No Hard Feelings Showtimes Near Pullman Village Centre Cinemas
      Santa On Rakuten Commercial
      Trinity Portal Minot Nd
      Lesson 2 Homework 4.1 Answer Key
      Craigslist West Valley
      The Hardest Quests in Old School RuneScape (Ranked) – FandomSpot
      Craigslist Old Forge
      Rexford Tucker Pritchett
      Latest Posts
      Article information

      Author: Pres. Lawanda Wiegand

      Last Updated:

      Views: 5821

      Rating: 4 / 5 (51 voted)

      Reviews: 90% of readers found this page helpful

      Author information

      Name: Pres. Lawanda Wiegand

      Birthday: 1993-01-10

      Address: Suite 391 6963 Ullrich Shore, Bellefort, WI 01350-7893

      Phone: +6806610432415

      Job: Dynamic Manufacturing Assistant

      Hobby: amateur radio, Taekwondo, Wood carving, Parkour, Skateboarding, Running, Rafting

      Introduction: My name is Pres. Lawanda Wiegand, I am a inquisitive, helpful, glamorous, cheerful, open, clever, innocent person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.